356435316

Επιστροφή Προϊόντος

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο (αντίγραφα αυτών). Στην περίπτωση που το προϊόν έχει βλάβη, ο αγοραστής επικοινωνεί το αργότερο εντός 10 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, με την Εταιρία μας, αναφέροντας την αιτιολόγηση επιστροφής, γραπτώς χρησιμοποιώντας το Δελτίο Αναφοράς Βλάβης. Αν το προϊόν είναι κατεστραμμένο αποδεδειγμένα με υπαιτιότητα της Εταιρίας μας, τότε επιστρέφεται με έξοδα της Εταιρίας και πιστώνεται στο όνομα του αγοραστή. Αν το προϊόν κρίνεται ότι πρέπει να επισκευαστεί στις εγκαταστάσεις της DITSIOS LIGHTING τότε αποστέλλεται με έξοδα του αγοραστού, επισκευάζεται και επιστρέφεται στον αγοραστή με έξοδα του αγοραστή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πλην των παραπάνω δεν γίνονται αποδεκτές από την Εταιρία μας οποιεσδήποτε επιστροφές. Μετά την παρέλευση των 10 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων η Εταιρία μας δεν δέχεται επιστροφές.


Η Εταιρία μας αποδέχεται τα επιστρεφόμενα προϊόντα μόνον όταν είναι σε άριστη κατάσταση και συσκευασία. Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας του αγοραστού, το προϊόν αντικαθίσταται με χρέωση στον αγοραστή του κόστους μεταφοράς. Σε περίπτωση λάθους εκτέλεσης παραγγελίας από την Εταιρία μας, η Εταρία μας φροντίζει με δικά της έξοδα και μεταφορική να μεταφέρει τα προϊόντα στην έδρα του.


Προσοχή! Όλες οι επιστροφές των προϊόντων θα γίνονται με το Δελτίο Επιστροφών που υπάρχει στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας. Στο δελτίο επιστροφών θα πρέπει να αναγράφεται τον κωδικό, την περιγραφή, τον αριθμό τιμολογίου και το λόγο που επιστρέφεται το προϊόν. Προϊόντα που είναι προβληματικά, θα πρέπει να επιστρέφονται σε διάστημα 10 ημερών από την ημέρα έκδοσης του τιμολογίου. Προϊόντα που παραλάβατε και για οποιοδήποτε λόγο δεν τα θέλετε, θα πρέπει να επιστραφούν σε διάστημα 10 ημερών από την ημέρα έκδοσης του τιμολογίου. Προϊόντα τα οποία σας έχουν έρθει λάθος και θέλετε να σας στείλουμε τα σωστά, θα πρέπει πρώτα να επιστρέφονται στην εταιρία και μετά να σας στέλνουμε τα σωστά. Σε περίπτωση που θέλετε να σας σταλούν πρώτου επιστρέψετε τα λάθος προϊόντα, θα χρεώνονται κανονικά και όταν παραλαμβάνουμε τις επιστροφές θα σας πιστώνεται το ποσό. Προϊόντα χωρίς δελτίο επιστροφής και συμπληρωμένο τον κωδικό, την περιγραφή, τον αριθμό τιμολογίου και το λόγο που επιστρέφεται το προϊόν, δεν θα αντικαθιστούνται και δεν θα επισκευάζονται .


Διαδικασία επιστροφής

1. Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημά μας μπορείτε να μας επισκεφθείτε και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.


2. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier Σε αυτήν την περίπτωση: Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών DITSIOS LIGHTING .