356435316
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ FB99682.06 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ-ΜΕΝΤΑ ΒΕΛΟΥΔΟ 92x74x69Υεκ.

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ FB99682.06 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ-ΜΕΝΤΑ ΒΕΛΟΥΔΟ 92x74x69Υεκ.

Η πολυθρόνα εσωτερικού χώρου FB99682.06 σε MENTA χρώμα είναι μοντέρνα και πανέμορφη. Το χαρακτηριστικό που κάνει αυτή την πολυθρόνα να ξεχωρίζει είναι οι καμπύλες του μεταλλικού σκελετού που σχηματίζουν την ημικυκλική πλάτη με τα μπράτσα και όλη η κατασκευή φτάνει μέχρι κάτω δημιουργώντας ουσιαστικά και τα πόδια της πολυθρόνας ως φυσική συνέχεια του design. Μια πολυθρόνα με βελούδινη επένδυση που είναι σίγουρο ότι θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον όλων.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
92x74x69Υ εκ.
Ύψος καθίσματος: 43 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 50x50 εκ.
Διάσταση πλάτης: 43x28 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της πολυθρόνας είναι μεταλλικός με ηλεκτροστατική βαφή, ενώ ολόκληρη η επένδυση έχει γίνει με βελούδινο ύφασμα υψηλής ποιότητας, χαρίζοντας ελκυστική όψη και μια εκλεπτυσμένη γοητεία στην διακόσμηση του σαλονιού σας. Πρόκειται για ένα ύφασμα απαλό, χαλαρό, απολαυστικό και φινετσάτο που είναι αδύνατον να του αντισταθεί κάποιος. Το θετικό είναι ότι μπορεί να εναρμονιστεί εύκολα με κάθε είδος διακόσμησης, προσδίδοντας στο χώρο φινέτσα και καλαισθησία.
Mini Story: Ο λόγος που παλαιότερα το βελούδο ήταν αντικείμενο μόνο για τα μάτια βασιλέων και αυτοκρατόρων, ήταν το γεγονός ότι κατασκευαζόταν κυρίως από μεταξωτές ίνες και μάλιστα με μία πολύ ειδική επεξεργασία, που απαιτούσε πολύ χρόνο και ειδικό αργαλειό. Ευτυχώς, σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και το υπέροχο αυτό ύφασμα είναι προσιτό για όλους.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Για να διατηρήσετε καθαρό και αφράτο το βελούδο, καλό είναι να το καθαρίζετε μία φορά την εβδομάδα με την ηλεκτρική σκούπα. Τοποθετήστε ένα απαλό βουρτσάκι, βάλτε το ήπιο πρόγραμμα στη σκούπα σας και σκουπίστε όλη την επιφάνεια με τη φορά της ίνας. Θα δείτε ότι αμέσως η σκόνη θα απομακρυνθεί και το πέλος του υφάσματος θα γίνει σαν καινούργιο.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τρίψετε ένα βελούδινο ύφασμα. Ακόμα και αν πρέπει να αφαιρέσετε έναν λεκέ μην τον τρίψετε. Βρέξτε ένα απαλό πανάκι με νερό και ταμπονάρετε τοπικά στον λεκέ.
Ιδανική επιλογή για το καθάρισμα των βελούδων αποτελεί και το δέρμα (δηλαδή τα πανάκια με τα οποία στεγνώνουμε το αυτοκίνητο).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή μεταλλική κατασκευή
•Όμορφο design
•Σχέση ποιότητας-τιμής
•Ετοιμοπαράδοτη
  • Κωδικός Προϊόντος : 0535313
  • Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 7 έως 15 ημέρες
  • 289.89€

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

2310 300 808

Eπικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε .