356435316
ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΟ FB97867 ΒΑΜΒΟΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Φ51x54-149Υεκ.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΟ FB97867 ΒΑΜΒΟΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Φ51x54-149Υεκ.

FB97867--Πιστεύουμε ότι ο φωτισμός και τα φωτιστικά σώματα είναι τα κοσμήματα του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και αντανακλούν την ψυχολογία και προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του. Γι’ αυτό και ο φωτισμός είναι το στοιχείο εκείνο που μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει σε ένα σπίτι ή μια επιχείρηση. Το FB97867 λοιπόν, είτε είναι μέρα, είτε νύχτα, είτε είναι αναμμένο ή σβηστό, προσφέρει στον χώρο σας στιγμιαία στυλιστική αναβάθμιση. Το πλέγμα από φυσικό ΒΑΜΒΟΟ στο ΦΥΣΙΚΟ του χρώμα δημιουργεί ένα πανέμορφο φωτιστικό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket
Τύπος λαμπτήρα: Συνιστάται LED έως 20w
Διαστάσεις: Φ51x54-149Υ εκ.
Πάνω και κάτω: Φ40 εκ.
Διαθέτει πιστοποίηση CE

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από φυσικό ΒΑΜΒΟΟ. Το bamboo είναι ένα ψηλό τροπικό φυτό με σκληρούς, κοίλους μίσχους. Το μπαμπού δεν είναι τεχνικά δέντρο, αλλά το ταχύτερα αναπτυσσόμενο «γρασίδι» στον πλανήτη. Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε εάν το ξύλο του είναι σκληρό, η απάντηση είναι ένα ηχηρό ΝΑΙ! Στην πραγματικότητα, είναι 2-3 φορές πιο σκληρό από τα περισσότερα παραδοσιακά σκληρά ξύλα, συμπεριλαμβανομένης της βελανιδιάς!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το φωτιστικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα ξεσκόνισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι αρκετό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η αισθητική boho αυτού του φωτιστικού θα το κάνει να ξεχωρίζει στον χώρο σας. Εξαιρετικά κομψό σε εμφάνιση, καταφέρνει να συνδυάσει μια ελκυστική και μοντέρνα γοητεία με το ιδανικό μέγεθος, προσθέτοντας έτσι μια όμορφη διακόσμηση στην οροφή σας. Εκτός από διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας, μπορεί, επίσης, να ταιριάξει και σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ.
  • Κωδικός Προϊόντος : 0535070
  • Διαθεσιμότητα Μη Διαθέσιμο
  • 104.89€

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

2310 300 808

Eπικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε .