356435316
ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΟ FB94031 ΙΝΕΣ ΦΟΙΝΙΚΑ & SEAGRASS ΚΡΟΣΙΑ- ΦΥΣΙΚΟ Φ123x65Yεκ.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΟ FB94031 ΙΝΕΣ ΦΟΙΝΙΚΑ & SEAGRASS ΚΡΟΣΙΑ- ΦΥΣΙΚΟ Φ123x65Yεκ.

FB94031- Kρεμαστό φωτιστικό---- Αν επιθυμείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας με ένα φωτιστικό σε boho στυλ με εξωτικά υλικά, αυτό είναι μια χαρακτηριστική επιλογή. Είναι ένα μονόφωτο με κυλινδρικό «καπέλο» φτιαγμένο από ίνες φύλλων φοίνικα και κρόσια από seagrass σε ΦΥΣΙΚΟ χρώμα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket
Διαστάσεις καπέλου: Φ123x65Y εκ.
Μάκρος κροσιών: 57 εκ.
Μάκρος καλωδίου: 95 εκ.
Συνολικό ύψος: 217 εκ.
CE Certified

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το «καπέλο» είναι κατασκευασμένο από αποξηραμένες ίνες φοίνικα, που είναι γνωστός και ως Επιτραπέζιος Φοίνικας ή Φοίνικας βεντάλια. Αυτός είναι ένας πολύ ελκυστικός και κομψός φοίνικας με μεγάλα, λαμπερά φύλλα σε σχήμα βεντάλιας και αγκαθωτούς μίσχους. Φύεται στη Νοτιοανατολική Ασία και τη Νέα Γουινέα.
Τα κρόσια είναι από αποξηραμένα φύλλα Seagrass.
INFO: Τα "Seagrass", (θαλάσσια φυτά, όχι κανονικά φύκια) είναι τα μόνα ανθοφόρα φυτά που μπορούν να ζήσουν κάτω από το νερό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το φωτιστικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα ξεσκόνισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι αρκετό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η αισθητική υπεροχή αυτού του φωτιστικού θα το κάνει να ξεχωρίζει στον χώρο σας. Ιδανικό τόσο για το σπίτι όσο και για επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ. Το χρώμα σε συνδυασμό με το υλικό κατασκευής, αιχμαλωτίζει τα βλέμματα, και μπορεί να αλλάξει άμεσα την διάθεση σας. Το φως διαχέεται απαλά στον χώρο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα υλικά και σχέδια για να αναδείξει πλήρως τις αισθητικές αρετές του φωτιστικού.
  • Κωδικός Προϊόντος : 0501769
  • Διαθεσιμότητα 25-30 μέρες
  • 324.89€

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

2310 300 808

Eπικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε .